. Merryscotchbears | Onze roedel - Ondine
Merryscotchbears
Ondine


roedel

Ch. Merry Scotch Bears Ondine
Ondine

(v. Ch. Bono’s Watchful Eye Al Capone x m. Ch. Delightful Bears Infinity)
26-01-2015


Toen we eind januari 2015 ons eerste nestje kregen zaten we met een serieus probleem : welk teefje houden we van de vijf ? Ze waren allemaal prachtig ! Uiteindelijk bleef Ondine bij ons en daar hebben we geen moment spijt van gehad. De asymmetrische aftekening op haar hoofd in de vorm van een ‘golfje’ was de inspiratie voor haar naam. Ze was een makkelijke puppy met niet één maar twee moeders: Nientje en Luce. De band met Nientje is nog steeds heel sterk, Nientje laat Ondine nog heel veel toe.

Ondine’s showcarrière begon al vroeg met een hoogtepunt: ze werd beste baby in show op de Golden dog Trophy in Luik! Na de jeugdklasse behaalde ze al snel haar eerste CACIB in Leuven op 17 maanden. En 2017 werd een topjaar met als hoogtepunt de clubmatch van de BCCB, waar ze Beste teef werd! In februari 2018 won ze haar laatste punt voor het Belgisch kampioenschap. Met al één CAC/IB in Frankrijk en één reserve CACIB in Luxemburg laat ze zich ook buiten België niet onbetuigd.

Ondine heeft een lief, ongecompliceerd en vrolijk karakter. In huis is ze rustig maar wel altijd bereid tot actie ! Ze is mooi gespierd door de rondjes in de tuin met de frisbee of bal. Eten doet ze van jongs af aan héél graag en daarom is het meegenomen dat ze zo graag en veel beweegt!

We zijn heel trots op onze eerste Merry Scotch Bears kampioene die ook een super moeder is voor haar puppies. Ze kreeg al twee nestjes. Van het eerste met Multi champion Beardmarked's Sight for sore eyes bleef Ruby bij ons, van het tweede met No Nonsense's One Man's Buster hielden we Thuja bij.© Merryscotchbears | Ludo Sermon en Isabelle Van den Abbeel